Vet bevriezen = vet verliezen

Heb je daar al eens van gehoord? Je traint en eet best goed, maar toch komen zo hier en daar de love handles om de hoek kijken. We don’t like! Je wilt er van alles aan doen, maar liposuctie gaat je toch een stap te ver. Maar heb je wel eens van Cryolipolyse gehoord?

Praktijk Cosmetiek past deze techniek toe om lokaal vet te verwijderen. Zoals bijvoorbeeld op de armen (hallo kipfilets!), benen, billen of de welbekende love handles. Het is geen methode om af te vallen maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verdwijnen zodat ze ook weg blijven! En the best of all: Het resultaat is blijvend!

‘Maar bevriezen, is dat niet koud?’ Nee, de winterjas en muts kunnen thuis blijven. Het vet wordt namelijk plaatselijk bevroren wat vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam wordt afgevoerd. De Body-Wizard is een hoogwaardig apparaat die ervoor zorgt dat de vetcellen niet krimpen maar compleet verdwijnen. Als een vetcel eenmaal weg is, kan deze ook niet meer terug komen (houdoe en bedankt!).

De behandeling duurt circa 1 uur en je kunt daarna weer gewoon je dagritme oppakken. De meeste zijn na 3 behandelingen al tevreden. Tussen de behandelingen zit een periode van 10 tot 12 weken. Tijdens de VIP Day kun je gebruik maken van een gigantische VIP Korting*. Schrijf je dus snel hier in!

*Indien de behandelingen vol zitten wordt er een reserve lijst gehanteerd en mag je na de VIP nog gebruik maken van de korting. Zijn alle beschikbare plaatsen dus vol? Stuur dan een mailtje naar marketing@florencebeautyandnails.nl