PROGRAMMA Florence VIP Day

Na het grote succes van de voorgaande edities, organiseren we dit jaar voor de 4de keer de Florence VIP Day op zondag 26 mei! Dit jaar nemen we je in de world of Nails and lashes en verwelkomen wij jou in het huis van Florence. Nadat je jouw kaartje hebt laten scannen aan de poort, treed je binnen in ons roze/goude paleis vol nagels, wimpers en alles voor jou als stylist om geinspireerd te worden, in de watten te worden gelegd en natuurlijk te shoppen!

The Nail Gallery

Op het terrein vind je rechts een echt nagel museum. Een Gallery waar je doorheen kunt lopen en waar je de mooiste creaties, en nieuwste technieken kunt bewonderen. verschillende Guru’s uit het vak bezorgen jou kippenvel! Dit is by far het leukste museum, waar je ooit geweest bent!

Florence Info Lounge

Ook rechts op het terrein vind je onze info lounge! Bij deze lounge kun je alles vragen op het gebied van technieken, opleidingen en workshops. Onder het genot van een hapje en drankje, krijg je een impressie van onze academy op de beeldschermen en wordt je geadviseerd door topdocentes! 
Deze dag krijg je 25% korting op je lespakket als je je inschrijft voor een opleiding en krijg je stapelkorting op je workshops! Schrijf je je in voor 1 workshop, dan krijg je 10% korting. Schrijf je je in voor een tweede workshop, dan krijg je 20% korting en bij een 3de workshop 30% korting! 

Florence Restaurant

Aan de linkerkant van het terrein wordt je bedolven onder gratis hapjes, drankjes en zoetigheden! Neem plaats in ons restaurant en geniet na het shoppen van een lekkere hapje en drankje en van de hits die gedraaid worden door onze huis DJ! 

Florence Salon

Eind 2019 openen wij onze eigen Florence Salon in ons pand. Tijdens de Vipdga kun jij al een voorproef krijgen van deze spectaculaire salon. In de hal kun je je nagels en wimpers laten doen door onze top docentes en is er een visuele presentatie van hoe onze pink salon er uit gaat zien! Ook kun jij je al inschrijven voor het klantenbestand, zodat je op de hoogte wordt gehouden van de opening en als eerste een afspraak kunt boeken als de Florence Salon open gaat! Boek jouw nagel of wimperbehandeling tijdens de VIPdag nu via de onderstaande button.

Florence Shop Walhalla

Everything is better in PINK! That’s for sure! Daarom shop je in onze compleet roze Walhalla de nieuwste producten. Tijdens de VIP Day lanceren we bijvoorbeeld een  Gelpolish collectie met maarliefst 8 nieuwe kleuren die je deze dag shopt met 25% korting! Maar dat is nog niet alles. We komen ook met een heuze Gelpolish Candy bar, waar je zelf mini kleurtjes gelpolish kunt scheppen en een set kunt vullen naar wens! Naar de VIP Day toe zullen we meer over productlanceringen bekend maken. Je ontvangt deze dag op de producten van Florence Nails 25% korting* en op alle producten van Lash Extend 15% korting. Wil je niks missen van de VIP Day? Houd dan onze social media kanalen goed in de gaten!
*M.u.v. elektrische apparaten en salonmeubilair.